Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 4. april til og med lørdag den 31. maj

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Hvide asparges med trøffelhollandaise og sprød parmaskinke

eller

– Koldrøget laks med rygeostcreme, vagtelæg, sprødt rugbrød og krydderurtesalat

Hovedretter

– Kalvemørbrad med forårsgrønt, urtekartoffel og kalvesky med krydderurter

eller

– Ristet fisk med spinat, spinatcreme, parmesan og krydderurtesalat

Desserter

Rabarberdessert med mascarponecreme, mazarin, karamel og rabarbersorbet

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 355,-
3 retter kr. 425,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 700,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 820,- pr. person

A la carte:

Osteudvalg kr. 40,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 175,- pr. person