Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 31. maj til og med lørdag den 25. juni

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Tartelet med hvide asparges, kalvebrisler og morkler

eller

– Koldrøget laks med fynsk rygeost, radiser, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat

Hovedretter

– Sprængte svinekæber med grønne asparges, forårsløg, nye fynske kartofler og veloutésauce

eller

– Ristet fisk med frikassé af blåmuslinger, grønne asparges, ærter, nye fynske kartofler og krydderurter

Desserter

Jordbærdessert med créme anglaise, hvid chokolade med mynte og jordbærsorbet

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

Hovedret kr. 255,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 385,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 660,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 780,- pr. person

A la carte:

300 gram Ribeye med pommes frites og Bearnaise kr. 385,-
( Stegt foie gras kr. 55,- )

Osteudvalg kr. 35,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 150,- pr. person