Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 19. juli til og med lørdag den 27. august

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Stegt havkat med grillet salat, ærter, sprød lufttørret skinke og brunet smør

eller

– Carpaccio af okseryg med trøffelmayonnaise, hasselnødder, kapers og parmesan

Hovedretter

– Rosastegt andebryst med majs, svampe, sommerbær og sauce chasseur

eller

– Ristet fisk med spidskål, nye løg, nye gulerødder og sauce beurre blanc med krydderurter

Desserter

Jordbærdessert med créme anglaise, hvid chokolade med mynte og jordbærsorbet

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

Hovedret kr. 255,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 385,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 660,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 780,- pr. person

A la carte:

300 gram Ribeye med pommes frites og Bearnaise kr. 385,-

Osteudvalg kr. 35,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 150,- pr. person