college essay examples
sex gif

Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 4. januar til og med lørdag den 29. januar

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød ( stegt foie gras +55,- )

eller

– Rørt salat af kuller med syltet blomkål, mandler, mild grov sennep og krydderurtesalat

Hovedretter

– Braiserede svinekæber med kål, syltede løg og grønne linser fra Puy ( stegt foie gras +55,- )

eller

– Ristet fisk med brændende kærlighed og brunet smør med hasselnødder fra Piemonte

Desserter

Citronfromage med vaniljeis

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

Hovedret kr. 245,-
2 retter kr. 315,-
3 retter kr. 365,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 640,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 760,- pr. person

A la carte:

300 gram Ribeye med pommes frites og Bearnaise kr. 350,-
( Stegt foie gras kr. 55,- )

Osteudvalg kr. 35,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 150,- pr. person