college essay examples
sex gif

Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 7. september til og med lørdag den 2. oktober

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Rødbedemarineret laks med syltede rødbeder, tyttebær, peberrodscreme og krydderurtesalat

eller

– Boller i selleri med æbler, mandler og trøffelvinaigrette
( stegt foie gras + 55,- )

Hovedretter

– Braiserede svinekæber med grillede løg, stegt kål og sauce med estragon
( stegt foie gras kr. 55,- )

eller

– Ristet fisk med grønne linser fra Puy, bacon, løg og krydderurter

Desserter

Chokoladecreme med mazarinkage, karamel, brombær og blåbæris

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

1 ret kr. 225,-
2 retter kr. 295,-
3 retter kr. 355,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

A la carte:

300 gram Ribeye med pommes frites og Bearnaise kr. 350,-
( Stegt foie gras kr. 55,- )

Osteudvalg kr. 35,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 125,- pr. person