Menu fra tirsdag den 31. maj til og med lørdag den 25. juni
Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.
– Tartelet med hvide asparges, kalvebrisler og morkler
eller
– Koldrøget laks med fynsk rygeost, radiser, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat
– Sprængte svinekæber med grønne asparges, forårsløg, nye fynske kartofler og veloutésauce
eller
– Ristet fisk med frikassé af blåmuslinger, grønne asparges, ærter, nye fynske kartofler og krydderurter
Jordbærdessert med créme anglaise, hvid chokolade med mynte og jordbærsorbet
eller
Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )
Hovedret kr. 255,-
2 retter kr. 325,-
3 retter kr. 385,-
Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas
Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person
3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 660,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 780,- pr. person
300 gram Ribeye med pommes frites og Bearnaise kr. 385,-
( Stegt foie gras kr. 55,- )
Osteudvalg kr. 35,- pr. stk. ost
Alle 6 oste på et bræt kr. 150,- pr. person