Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 7. Marts til og med lørdag den 1. april

Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.

Forretter :

– Jordskokkesuppe med æbler, mandler og trøffelvinaigrette

eller

– Rørt salat af torsk med syltede rødbeder, grov sennep og krydderurtesalat

Hovedretter

– Coq au Vin.. Rokkedahl fjerkræ i rødvin med svampe, bacon, løg og kartoffelmos

eller

– Ristet fisk med brunet smør, kapers, mandler, grillet citron og fennikelsalat

Desserter

Mazarin og chokoladedessert med karamel, blåbær og blåbæris

eller

Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )

Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 335,-
3 retter kr. 395,-

Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas

Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 670,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 790,- pr. person

A la carte:

250 gram Tournedos af oksemørbrad med trøffelsauce og grøntsager kr. 395,-

Osteudvalg kr. 40,- pr. stk. ost

Alle 6 oste på et bræt kr. 175,- pr. person