Menu fra tirsdag den 4. april til og med lørdag den 31. maj
Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.
– Hvide asparges med trøffelhollandaise og sprød parmaskinke
eller
– Koldrøget laks med rygeostcreme, vagtelæg, sprødt rugbrød og krydderurtesalat
– Kalvemørbrad med forårsgrønt, urtekartoffel og kalvesky med krydderurter
eller
– Ristet fisk med spinat, spinatcreme, parmesan og krydderurtesalat
Rabarberdessert med mascarponecreme, mazarin, karamel og rabarbersorbet
eller
Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 355,-
3 retter kr. 425,-
Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas
Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person
3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 700,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 820,- pr. person
Osteudvalg kr. 40,- pr. stk. ost
Alle 6 oste på et bræt kr. 175,- pr. person