Menu fra tirsdag den 7. Marts til og med lørdag den 1. april
Enkelte råvarer kan skifte dagligt afhængig af naturens luner.
– Jordskokkesuppe med æbler, mandler og trøffelvinaigrette
eller
– Rørt salat af torsk med syltede rødbeder, grov sennep og krydderurtesalat
– Coq au Vin.. Rokkedahl fjerkræ i rødvin med svampe, bacon, løg og kartoffelmos
eller
– Ristet fisk med brunet smør, kapers, mandler, grillet citron og fennikelsalat
Mazarin og chokoladedessert med karamel, blåbær og blåbæris
eller
Crème Brûlée ( sorbet + 30,- )
Hovedret kr. 265,-
2 retter kr. 335,-
3 retter kr. 395,-
Tilhørende vinmenu kr. 85,- pr. glas
Opgraderet vinmenu kr. 125,- pr. glas
Filtreret mineralvand ad libitum med eller uden brus kr. 20,- pr. person
3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 670,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 790,- pr. person
250 gram Tournedos af oksemørbrad med trøffelsauce og grøntsager kr. 395,-
Osteudvalg kr. 40,- pr. stk. ost
Alle 6 oste på et bræt kr. 175,- pr. person