Menu fra torsdag den 11. november til og med lørdag den 18. december
Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…
Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras +55,- )
eller
Koldrøget laks med rygeostcreme, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat
Confit af andelår med rødkål, saltbagt selleri, syltede tyttebær og andesky ( stegt foie gras + 55,-)
eller
Ristet fisk med fennikel, tomat, hummersauce og krydderurter
Æble og mazarin dessert med karamel, karamelliseret chokolade og vaniljeis
eller
Créme Brûlée (sorbet +30,-)
Hovedret 245,-
2 retter 315,-
3 retter 375,-
Vinmenu pr. glas 85,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 125,-
Filtreret mineralvand ad libitum kr. 20,- pr. person
3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 650,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 770,- pr. person
ca. 300 gr. Ribeye 350,-
-serveres med Bearnaise og pommes frites
Stegt foie gras på toppen kr. 55,-
Osteudvalg med tilbehør kr. 35,-pr.stk.
Alle seks oste på ét bræt kr. 125,- pr. person
Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.