Julemenu

Julemenu

Menu fra tirsdag den 15. november til og med lørdag den 17. december 2022

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette

eller

Koldrøget laks med rygeostcreme, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat

Hovedretter

Confit af andelår med rødkål, syltede tyttebær, kartoffelmos med røget bacon og andesky

eller

Ristet fisk med brændende kærlighed, brunet smørsauce og brændte hasselnødder

Desserter

Æble og mazarin dessert med karamel, brændte mandler og vaniljeis

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 265,-
2 retter 335,-
3 retter 395,-

Vinmenu pr. glas 85,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 125,-

Filtreret mineralvand ad libitum kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 670,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 790,- pr. person

A la carte:

ca. 250 gr. Tournedos 395,-

-serveres med trøffelsauce og grøntsager

Osteudvalg med tilbehør kr. 40,-pr.stk.
Alle seks oste på ét bræt kr. 175,- pr. person

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.