Menu fra tirsdag den 15. november til og med lørdag den 17. december 2022
Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…
Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette
eller
Koldrøget laks med rygeostcreme, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat
Confit af andelår med rødkål, syltede tyttebær, kartoffelmos med røget bacon og andesky
eller
Ristet fisk med brændende kærlighed, brunet smørsauce og brændte hasselnødder
Æble og mazarin dessert med karamel, brændte mandler og vaniljeis
eller
Créme Brûlée (sorbet +30,-)
Hovedret 265,-
2 retter 335,-
3 retter 395,-
Vinmenu pr. glas 85,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 125,-
Filtreret mineralvand ad libitum kr. 20,- pr. person
3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 670,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 790,- pr. person
ca. 250 gr. Tournedos 395,-
-serveres med trøffelsauce og grøntsager
Osteudvalg med tilbehør kr. 40,-pr.stk.
Alle seks oste på ét bræt kr. 175,- pr. person
Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.