Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/b/no61.dk/httpd.www/restaurant/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/b/no61.dk/httpd.www/restaurant/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/4/b/no61.dk/httpd.www/restaurant/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Julemenu - Restaurant no.61 college essay examples
sex gif

Julemenu

Julemenu

Menu fra torsdag den 11. november til og med lørdag den 18. december

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras +55,- )

eller

Koldrøget laks med rygeostcreme, sprødt rugbrød, vagtelæg og krydderurtesalat

Hovedretter

Confit af andelår med rødkål, saltbagt selleri, syltede tyttebær og andesky ( stegt foie gras + 55,-)

eller

Ristet fisk med fennikel, tomat, hummersauce og krydderurter

Desserter

Æble og mazarin dessert med karamel, karamelliseret chokolade og vaniljeis

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 245,-
2 retter 315,-
3 retter 375,-

Vinmenu pr. glas 85,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 125,-

Filtreret mineralvand ad libitum kr. 20,- pr. person

3 retters menu inklusiv vinmenu og mineralvand kr. 650,- pr. person
3 retters menu inklusiv opgraderet vinmenu og mineralvand kr. 770,- pr. person

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 350,-

-serveres med Bearnaise og pommes frites
Stegt foie gras på toppen kr. 55,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 35,-pr.stk.
Alle seks oste på ét bræt kr. 125,- pr. person

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.