college essay examples
sex gif

Julemenu

Julemenu

Menu fra torsdag den 11. november til og med lørdag den 18. december

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras +55,- )

eller

Rørt salat af torsk med krydderurter, syltet rødbede, sprødt brød og mild sennep

Hovedretter

Confit af andelår med rødkål, saltbagt selleri, syltede tyttebær og andesky ( stegt foie gras + 55,-)

eller

Ristet fisk med stegt blomkål, blomkålspuré, krydderurtesalat og hummersauce

Desserter

Lun æble og mazarin dessert med karamel, karamelliseret chokolade og vaniljeis

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 225,-
2 retter 295,-
3 retter 355,-

Vinmenu pr. glas 85,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 125,-

Filtreret mineralvand ad libitum kr. 20,- pr. person

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 350,-

-serveres med Bearnaise og pommes frites
Stegt foie gras på toppen kr. 55,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 35,-pr.stk.
Alle seks oste på ét bræt kr. 125,- pr. person

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.