Statement

PILSMARK

Statement

På No.61 får du en gulerod hvis du har bestilt en gulerod…

På Restaurant No.61 bliver vi glade, når vi serverer mad fra det klassiske danske og europæiske køkken. Vi vil gerne repræsentere de traditionelle kokkedyder, og lade vores køkken afspejle dansk gastronomisk kulturhistorie. Derfor vil vi sylte, henkoge, salte, ryge, grave, koge, stege og brase og nyde at respektere og videreføre den gastronomiske arv.

Vi vil tilbage til rødderne, koncentrere os om mad og drikke. Derfor har vi skåret det overflødige væk, og lagt fokus hvor vi synes det er vigtigt. Fokus på det enkle måltid, og på at skabe en hyggelig atmosfære for vores gæster. Der er ingen tjenere i jakkesæt, der fortæller lange historier om mad og hvidvinsproduktion i franske mikroklimaer. Der er heller ikke trendsættende kokke i egen herlighed med nordiske klichéer.

Til gengæld er vi gastronomiske ildsjæle, der vil opsøge de bedste regionale råvarer og derefter behandle dem med respekt, og lade dem præsentere sig naturligt. En stor del af gastronomien ligger, efter vores bedste overbevisning, ikke i køkkenet, men på markerne og gårdene der planter, høster og avler. Derfor gør vi meget ud af at udvælge og samarbejde med lokale avlere, med hovedsageligt økologiske og biodynamiske produkter. Det vil kort sagt sige, at vi gør så lidt ved råvarene som overhovedet muligt, for at bevare deres autentiske og egnsbestemte udtryk.

Med andre ord, på No.61 får du en gulerod hvis du har bestilt en gulerod…