Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 10. september til og med mandag den 7. oktober

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Flødestuvede svampe på crouton med krydderurter ( stegt foie gras +50,- )

eller

Røget dyrekølle med vores waldorfsalat

Hovedretter

Braiseret skank af gris med syltede løg og grønne linser fra Puy ( stegt foie gras +50,- )

eller

Ristet fisk med grønkål, pære og hasselnødder

Desserter

Chokoladebrownie med hindbær, brombær, karamel og vaniljeis

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 285,-
3 retter 345,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med rødvinssauce, grøntsager og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for menubestilling. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.