Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 4. september til og med mandag den 8. oktober.

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Flødestuvede svampe på crouton med krydderurter ( stegt foie gras +50,- )

eller

Ristet torsk med selleripuré, syltet selleri og trøffelvinaigrette

Hovedretter

Braiseret kalvetykkam med grillede løg, kål og persille

eller

Ristet fisk med grønkålscreme, hasselnødder og pære

Desserter

Brombærdessert med nougat, chokoladebrownie og brombæris

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.