Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 5. marts til og med mandag den 1. april

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Ristede kammuslinger med lun rygeostcreme, stenbiderrogn og agurk

eller

Carpaccio af okseryg med trøffelmayonnaise, parmesan og hasselnødder fra Piemonte

Hovedretter

Stegt lammeculotte med ratatouille og sauce med ramsløg

eller

Ristet fisk med spinat, Comté og spinatcreme med salvie ( 10 gr. Baerii kaviar +95,- )

Desserter

Æbledessert med mazarinkage, karamel og nougatiscreme

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 285,-
3 retter 345,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for menubestilling. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.