Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 5. juni til og med lørdag den 7. juli ( vi holder ferielukket i uge 28-29-30 )

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Tartelet med hvide asparges, morkler og kalvebrisler ( stegt foie gras +50,- )

eller

Rødbedemarineret laks med peberrod, rødbede og stikkelsbær

Hovedretter

Rosastegt lammeculotte med grønne asparges, nye løg og oliven

eller

Ristet fisk med lun rygeostcreme, spidskål, ærter og rømørejer

Desserter

Jordbærdessert med vaniljecreme, hvid chokolade, mynte og jordbærsorbet

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.