Menu

Menu

Menu fra onsdag den 3. januar til og med tirsdag 6. februar

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Fransk løgsuppe med gratineret ostebrød

eller

Rørt torsk med rødbede, kryddeurter og sennepscreme

Hovedretter

Coq au Vin.. Unghane i rødvin med svampe, kartoffelmos og persille ( stegt foie gras + 50,-)

eller

Ristet fisk med grønkålscreme, parmesan, hasselnødder og sprød parmaskinke

Desserter

Citronfromage med vaniljeis

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

300 gr. Ribeye 300,-

250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.