Menu

Menu

Menu fra torsdag den 3. januar til og med mandag den 4. februar.

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Rillettes af torsk og røget makrel med peberrod, rødbede og krydderurter

eller

Boller i selleri med æbler, mandler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras +50,- )

Hovedretter

Langtidsstegt Iberico gris med karamelliseret kål og sovs med æblecider ( stegt foie gras +50,- )

eller

Ristet fisk med blomkålspuré, syltet blomkål og brunet smørsovs

Desserter

Citronfromage med vaniljeis og sprødt.

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 285,-
3 retter 345,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for menubestilling. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.