Menu

Menu

Menu fra tirsdag den 30. april til og med mandag den 27. maj

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Hvide asparges fra Torup Bakkegaard med trøffelhollandaise og sprød parmaskinke

eller

Rørt salat af hummer og torsk med nye fynske kartofler, radiser, rygeost og rejer fra rømø
( 10 gr. Baerii kaviar +95,- )

Hovedretter

Sprængt kalvespidsbryst med grønne asparges, nye løg, sauce velouté og persille

eller

Ristet fisk med brunet smør, mandler, kapers og fennikelsalat

Desserter

Rabarberdessert med syltede rabarber, karamel, hvid chokolade og rabarbersorbet

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 285,-
3 retter 345,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med trøffelsauce, grøntsager og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. De angivne priser er til enhver tid gældende uanset tidspunkt for menubestilling. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.