Menu

Menu

Menu fra fredag den 18. maj til og med mandag den 4. juni

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Hvide asparges fra Torup Bakkegaard med trøffelhollandaise

eller

Salat af råmarineret kammusling, laks og rømørejer med radise og ræddike

Hovedretter

Stegt unghanebryst med grønne asparges og morkelvelouté ( stegt foie gras +50,- )

eller

Ristet fisk med spinat, spinatcreme, parmesan og friske krydderurter

Desserter

Rabarberdessert med mascarponecreme, syltede rabarber og sorbet

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

ca. 300 gr. Ribeye 300,-

ca. 250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.