Julemenu

Julemenu

Menu fra tirsdag den 13. november til og med lørdag den 22. december

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Jordskokkesuppe med mandler, æbler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras +50,- )

eller

Kryddersaltet laks med salat af grønkål, æbler og nødder vendt i syrnet fløde

Hovedretter

Confit af andelår med rødkål, saltbagt selleri og syltede tyttebær ( stegt foie gras + 50,-)

eller

Ristet fisk med grønne linser fra Puy, røget bacon og perleløg

Desserter

Chokolade og appelsin dessert med chokolademousse, sprød kage og chokolade appelsin iscreme

eller

Créme Brûlée (sorbet +30,-)

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

300 gr. Ribeye 300,-

250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.