Julemenu

Julemenu

Menu fra tirsdag den 14. november til og med 22. december

Der kan forekomme enkelte ændringer i menuen da råvarenes kvalitet er
afhængig af naturens luner…

Forretter :

Jordskokkesuppe med bacon, æbler og trøffelvinaigrette ( stegt foie gras + 50,- )

eller

Vores gravad laks med frisk dild, rævesovs og salater

Hovedretter

Confit af andelår med vinterkål, syltede rødløg og grønne linser fra Puy ( stegt foie gras +50,- )

eller

Ristet fisk med selleripuré, syltet sellerisalat og rødvinssauce

Desserter

Æbledessert med mazarin, karamel, brændte mandler og vaniljeis

eller

Créme Brûlée

Hovedret 195,-
2 retter 275,-
3 retter 325,-

Vinmenu pr. glas 75,-
Opgraderet vinmenu pr. glas 95,-

A la carte:

300 gr. Ribeye 300,-

250 gr. Tournedos 300,-

-serveres med grøntsager, rødvinssauce og kartofler
Stegt foie gras på toppen kr. 50,-

Osteudvalg med tilbehør kr. 30,-pr.stk.

Ret til prisændringer forbeholdes. Ved betaling med udenlandske kreditkort pålægges kortselskabets gebyr.